Hjemmebesøg

Under særlige omstændigheder har vi nogle gange mulighed for at planlægge hjemmebesøg i Slagelse og ellers henviser vi gerne til andre dyrlæger, der udelukkende kører rundt.

Det er ofte i forbindelse med aflivninger, at hjemmebesøg vælges. Det kan også være aktuelt for en katteejer, hvis kat er bange for at blive transporteret til klinikken. Eller den lidt ældre hundeejer, der har svært ved at komme afsted med sin hund, eller den hundeejer, der hellere vil sige farvel til sit gamle dyr i egne omgivelser.

De to trefarvede hunkatte ligger sammen i en sofa.

Wilma og Betty nyder at dyrlægen kommer hjem til dem, når de slanger sig i sofaen. Men det er også lidt nemmere, når de bor sammen med en dyrlæge.

Muligheder ved hjemmebesøg

Selvfølgelig er der ret snævre grænser for, hvad vi kan udføre af undersøgelser og behandlinger i hjemmet. Det kan f. eks. være

  • sundhedsundersøgelser
  • vaccinationer
  • id-mærkning
  • negleklipning
  • aflivning mm.

I de fleste sygdomstilfælde er det helt nødvendigt at bringe dyret til klinikken for en grundig undersøgelse, assisteret af professionelt personale. På Dyreklinikken Klingeberg i Slagelse er det muligt at supplere hjemmebesøget med laboratorieundersøgelser, røntgen, scanning etc.

En shiba inu ligger på en grøn plæne.

Shiba inu’en Sakura nyder at dyrlægen kommer hjem til hende.

Hvis vi under hjemmebesøget finder problemer, der

Katten Donna og labradoren Nuki sidder og ligger på fliserne udenfor.

Katten Donna og hunden Nuki venter på at dyrlægen kommer hjem til dem på besøg.

bør undersøges eller behandles yderligere, kan vi tilbyde en undersøgelse på klinikken til reduceret pris, idet der da vil være tale om en opfølgende behandling. Måske trænger hunden til en tandbehandling (tandproblemer hos vore kæledyr er stadig et overset problem), eller den har et øreproblem, der kræver grundigere behandling. Der kunne også under besøget opstå mistanke om sygdomme, der skal udredes yderligere: Det kunne være hjerte- eller lungeproblemer, nyreproblemer, sukkersyge mm.

Betaling

Med hensyn til betaling for hjemmebesøg, så koster det naturligvis mere, da dyrlægen skal bruge tid på transport frem og tilbage til klinikken. Vi forventer kontant betaling eller betaling med MobilePay ved hjemmebesøg og har desværre ikke mulighed for at modtage Dankort.