Fodersalg

Hunde- og kattemad


Dyreklinikken Klingeberg forhandler flere forskellige slags specialfoder til forebyggelse, behandling og støtte af f.eks allergi, tandsten, angst, gigt, overvægt. lever-, nyre- og urinvejslidelser.

Reol med hund-, katte, marsvine- og kaninfoder.

En brøkdel af vores foder befinder sig i venteværelset. Så spørg os, hvis ikke du kan ses det foder, som du skal bruge, så henter vi det gerne på vores lager.

Derudover har vi naturligvis også kvalitetsfoder til hvalpe, killinger, voksne og ældre hunde og katte. Desuden føres kvalitetsfoder til kaniner og marsvin.

Vi fører produkter fra Hill´s Prescription DietHill´s Science Plan Vet Essenstials samt udvalgte specialiteter fra Royal Canine, Specifik og LIVE. Et udpluk af det mest populære foder er at finde i vores venteværelse og resten har vi ude bagved –  så spørg, hvis du ikke kan se dit dyrs foder!

reol med forskellige sække hunde- og kattemad.

Et lille udpluk af vores foder. Vi har foder fra Royal canine, Hill´s, Specifik og Live.

Man er naturligvis altid velkommen til at ringe for at høre, om vi har det ønskede foder på lager. Hvis vi ikke har foderet hjemme, kan vi ofte skaffe det hjem i løbet af nogle få dage.

Foder til gnavere

Vi fører naturligvis også kvalitetsfoder til marsvin og kaniner.

Det er vigtigt at huske, at gnavers tænder vokser hele livet, så hvis de ikke slides naturligt, kan det have fatale konsekvenser. Derfor bør de altid tilbydes friske frugtgrene, som de kan gnave i og hermed slide tænderne.

Munden på en kanin hvor en enkel fortand i over og undermund er vokset ud af munden, så kaninen ikke længere kan æde.

Kaniners tænder vokser hele livet. Hvis de ikke bliver slidt naturligt, kan det have fatale konsekvenser for dyret.
Her er to af fortænderne i over- og undermund vokset ud af munden, så kaninen ikke kan æde. Mange gnavere med for lange tænder dør af sult.

Det er fordel at fodre med et pelleteret foder, så dyret ikke kan sortere i foderet og hermed ofte vælge kun at æde de mere fede foderemner, og lader resten ligge.

Marsvin kan i modsætning til fx kaniner ikke selv danne C-vitamin, så det er livsvigtigt at vælge et kvalitetsfoder til marsvin, hvor det er tilsat eller sørge for, at de får C-vitamin på andre måder.

Hvis en kanin har problemer med diarré/fordøjelsesproblemer, kan den med fordel fodres med Pro-Fibre, der har et højt fiberindhold og gavnlige mikroorganismer.