Venteværelset

Man er altid velkommen til at komme ind i venteværelset og få sin hund vejet. Besøget er med til at få hunden til at føle sig tryg på klinikken, hvilket er en fordel ved det årlige dyrlægebesøg.

Cosmo kommer ofte forbi Dyreklinikken lingeberg, så han lægger gerne sit hoved på skranken for at få en godbid.

Cosmo kommer ofte forbi Dyreklinikken Klingeberg i Slagelse. Han lægger gerne sit hoved på skranken for at få en godbid af sin dyrlæge.

Derudover er det godt at kende sin hunds vægt, så man kan holde øje med, om den er ved at blive overvægtigt, hvilket desværre er et stort problem for mange – både to- og firbenede! Hvis du er i tvivl, om din hund er normalvægtig, så hjælper vi gerne med at vurdere dette for dig.

Signe tænder venteværelse

Alle er altid velkomne til at komme ind i vores venteværelse i Slagelse for at vise dyrets tænder til en dyrlæge eller veterinærsygeplejeske, så vi kan hjælpe med at vurdere tandstatus.

Alle hunde- og katteejere er velkomne til at tage deres dyr med ind i venteværelset på Dyreklinikken Klingeberg og vise os dets tænder. Så vil vi hjælpe med at afgøre, om det er nødvendigt at få tænderne renset i narkose eller om det kan klares på andre måder med fx. tandbørstning eller tandstensforebyggende foder.

Vi har ikke priser på tandrens på vores prisliste, da prisen varierer meget efter tidsforbrug.

Vi giver også vejledning om korrekt brug af utøjsbekæmpelse og hensigtsmæssig fodring.