Hvalpeaften onsdag d. 26. juni

Hvalpe i venteværelse til hvalpeaften

Adfærdsbehandler Lillen Genét Larsen svarer på spørgsmål om hvalpens adfærd. Her ved hvalpeaften i september 2018, hvor hvalpene Vega og Zica lytter.

Ved hvalpeaften i september 2017 var der 10 hvalpe forsamlet med deres ejere. Alanzo, Kanya, Karla og Yoda hilser på hinanden i venteværelset.

Dyreklinikken Klingeberg afholder jævnligt hvalpeaften for nybagte hvalpeejere og deres hvalpe.

NÆSTE HVALPEAFTEN  afholdes

ONSDAG D. 26. JUNI 2019.

HUSK tilmelding på 5852 83 88. Vi henstiller til at hver hvalp højest medbringer 2 mennesker, da pladsen på Dyreklinikken Klingeberg i Slagelse er begrænset.

hvalpeaften-okt-2016

Ved hvalpeaften d.12. oktober 2016 var der godt gang i hvalpene i vores nye grusbelagte gårdhave.

Vi plejer at være ca. 8-10 hvalpe og ca. 15 ejere. Hvalpene får mulighed for at møde andre hvalpe og opleve klinikken på en anderledes måde – måske endda komme til at synes, det er hyggeligt at komme til dyrlæge!

Dyrlæge Lene Lundgren fortæller om sundhed/sygdom og pleje, og hundeadfærdsbehandler Lillen Genét Larsen (fra www.hunde-kurven.dk) fortæller om adfærd og træning.

I løbet af aftenen vil vi prøve at besvare nedenstående spørgsmål samt de spørgsmål, som I måtte have angående hvalpenes sundhed og adfærd:

  • hvilke racekarakteristika har min hund med, og hvilken hund ønsker jeg mig? Er mine ønsker realistiske i forhold til min hvalp?
  • renlighed – hvordan kommer vi af med tissetåren indenfor?
  • indlæring og trænning – hvordan optimerer vi indlæringsevnen?
  • hvordan forebygges uønsket adfærd?
  • prægning og socialisering – hvad skal min hund kunne håndtere?
  • hvordan kan sundhedsproblemer forebygges, og hvad kan man selv gøre som ejer?

TILMELDING er nødvendig på klinikken eller på tlf 5852 8388. Af hensyn til pladsen er der tilmelding efter først til mølle princippet, og hver hvalp må højst medbringe to af sine mennesker.

Dyrlæge Lene Lundgren

Dyrlæge Lene Lundgren forklarer, hvad man som hvalpeejer skal være opmærksom på, når det gælder om at have en sund hund.
Hvalpen Zica er faldet i søvn på undersøgelsesbordet – det er hårdt – og måske kedeligt at være til hvalpeaften?