Hvalpeaften

Dyreklinikken Klingeberg afholder jævnligt hvalpeaften for nybagte hvalpeejere og deres hvalpe.

Vi holder igen hvalpeaften onsdag d. 28. august 2024 kl. 17-19.

Tilmelding

HUSK tilmelding på 5852 83 88.

Vi henstiller til at hver hvalp medbringer 1 (eller højest 2) mennesker, da

Adfærdsbehandler Lillen Génet Larsen fra www.hunde-kurven.dk giver gode råd om adfærd og træning til hvalpeaften i juni 2022

pladsen på Dyreklinikken Klingeberg i Slagelse er begrænset. Og man kommer naturligvis kun hvis man er helt rask og husker at spritte hænder af.

hvalpeaften-okt-2016

Ved hvalpeaften d.12. oktober 2016 var der godt gang i hvalpene i vores nye grusbelagte gårdhave.

Vi plejer at være ca. 8-10 hvalpe og ca. 15 ejere. Hvalpene får mulighed for at møde andre hvalpe og opleve klinikken på en anderledes måde – måske endda komme til at synes, det er hyggeligt at komme til dyrlæge!

Ved hvalpeaften i september 2017 var der 10 hvalpe forsamlet med deres ejere. Alanzo, Kanya, Karla og Yoda hilser på hinanden i venteværelset.

Aftenens forløb

Dyrlæge Lene Lundgren fortæller om sundhed/sygdom og pleje, og hundeadfærdsbehandler Lillen Genét Larsen (fra www.hunde-kurven.dk) fortæller om adfærd og træning.

I løbet af aftenen vil vi prøve at besvare nedenstående spørgsmål samt de spørgsmål, som I måtte have angående hvalpenes sundhed og adfærd:

  • Hvilke racekarakteristika har min hund med, og hvilken hund ønsker jeg mig? Er mine ønsker realistiske i forhold til min hvalp?
  • Renlighed – hvordan kommer vi af med tissetåren indenfor?
  • Indlæring og træning – hvordan optimerer vi indlæringsevnen?
  • Hvordan forebygges uønsket adfærd?
  • Prægning og socialisering – hvad skal min hund kunne håndtere?
  • Hvordan kan sundhedsproblemer forebygges, og hvad kan man selv gøre som ejer?

TILMELDING er nødvendig på klinikken eller på tlf 5852 8388. Af hensyn til pladsen er der tilmelding efter først til mølle princippet, og hver hvalp må højst medbringe to af sine mennesker.

Dyrlæge Lene Lundgren

Dyrlæge Lene Lundgren forklarer, hvad man som hvalpeejer skal være opmærksom på, når det gælder om at have en sund hund.
Hvalpen Zica er faldet i søvn på undersøgelsesbordet. Der er mange indtryk, når man er til hvalpeaften.